©  Foto:

Restaurant HOS

Hos Restaurant HOS er du sikret en fantastisk smagsoplevelse i hyggelige og atmosfæriske omgivelser. Her byder teamet indenfor til blandt andet smørrebrød.

Om HOS
Michelle og Jakob har skabt restauranten med det helt specielle navn HOS: En sammentrækning af deres efternavne, Hemme og Spolum. Restaurant HOS ligger i hjertet af Odense, og her kan du nyde den mest velsmagende mad, hvor lokale råvarer er grundlaget for restauranten. Restauranten åbnede i februar 2019, og selvom den kun har eksisteret i få år, har den allerede skabt sig et stort navn i Odense. Hos HOS gør de meget ud af at bruge lokale, økologiske råvarer, hvor al gourmetmaden laves fra bunden. Så hvis du leder efter et anmelderrost spisested, skal du tage på Restaurant HOS.

Hemme & Spolum
Michelle Hemme og Jakob Spolum er udlært henholdsvis tjener og kok, og det er dem, som har startet fantastiske Restaurant HOS op. Michelle er udlært tjener fra Sortebro Kro og er også uddannet sommelier fra Dansk Sommelier Uddannelse. Hun har desuden arbejdet som restaurantchef på Kok & Vin og også på Ruths Hotel. Jakob er udlært kok fra Ruths Hotel, har været souschef på Munkebo Kro, og været køkkenchef på Pasfall og Ruths Hotel. Desuden har han været del af det danske kokkelandshold og har derved været med i mange kokkekonkurencer. Med andre ord, er du sikret en fantastisk og velsmagende oplevelse hos Restaurant HOS.  

Frokost hos HOS
Hvis du lige netop leder efter det bedste frokoststed i Odense, har du fundet det hos HOS. Her byder de på smørrebrød og lune frokostretter, hvor du er sikker på at få en velsmagende oplevelse udover det sædvanelige, da de hos HOS har en brændende passion for fantastisk mad. Når du bestiller smørrebrød kan du få alt lige fra eksempelvis hybenrosemarineret sild til røget pebermakrel til håndpillede rejer - alt efter sæson. Derudover kan du også få lune frokostretter eksempelvis om sommeren; krebinet af sommerbuk, dagens ristede fisk og meget mere. Ost og sødt er også at finde, hvis dette skulle friste efter frokosten.

Aften hos HOS
I weekenderne åbner Restaurant HOS op for aftenmenuerne, hvor du kan få den ”Lille menu” eller en ”Stor menu” som består af 4-8 retter. Når du tager på Restaurant HOS i weekenderne om aftenen, er du sikret en fantastisk menu bestående af årstidens retter, og dermed den bedste smag. Til aftenmenuerne har HOS desuden sammensat en vinmenu, som passer til sæsonens retter. Her kan du enten få den almindelige vinemnu, som er gode vine til prisen, eller du kan vælge prestige vinmenu, som løfter retterne endnu højere op.